ЗА МЕН

profile photo

Здравейте, казвам се Галя Гергинекова

Страстта ми към фотографията датира от далечната 1994 г., когато снимах пейзажи от родния ми град Панагюрище. Снимките от тогава отдавна са избелели, а лентите безвъзвратно загубени, но любовта ми към фотографията остана завинаги.
От 2001 г. живея и работя в София, а през 2009 г. преоткрих страстта си към фотографията чрез портретната детска и семейна фотография. Oбожавам да снимам деца, да улавям веселите им усмивки и неподравени емоции, да запечатвам техните щастливи и забавни моменти.
Чувствам се прекрасно когато снимките ми радват и умиляват всички баби и дядовци, и са повод за гордост на всяка майка и татко.
Признавам си че имам афинитет към репортажа - сватби, кръщенета, детски рожденни дни, както и всякакъв вид семейни тържества и корпоративни събития.
С комерсиална фотография се занимавам от малко повече от 2 години и съм щастлива че успях да превърна ежедневната си работа в удоволствие.
Срещите и запознанствата с хората в най-щастливтие им моменти, техните усмивки и положителни емоции ме зареждат да продължавам да върша това, което обичам да правя с най-голяма любов - да снимам, да снимам и пак да снимам :-)

Къде снимам?

Снимам предимно в София и региона, но за мен ще бъде чест и удоволстиве да бъда Ваш фотограф навсякъде и по всяко време където и да се намирате из цяла България. С привилегии и специални отстъпки се ползват моят роден град Панагюрище, любимият ми Пазарджик, вечно най-топлата и/или най-студена Кнежа и прилежащите им региони.

С какво снимам?

С 24,3 мегапикселова камера Nikon D750 с висока резолюция и изключително качество на изображението, невероятна острота и наситени цветове. Накланящият се дисплей ми позволява да улавям незабравими моменти от уникални гледни точки.

С 24,3 мегапикселова камера Nikon D610 с висока резолюция, която позволява качествен печат, както и прецизно изрязване на различни детайли от една снимка. Работя в комбинация с няколко светлосилни обективи и външна светкавица подходящи за всички моменти и при всякакви светлинни условия.

Последвайте ме:

Любопитни факти

Над 100 доволни клиенти

Над 3000 портрети

Над 500 пейзажи

Над 150000 успешно заснети кадри

Над 6000 изпити кафета